sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Special Day

Ähh apua viime postauksest on taas kulunu jo vaikka kuinka kauan... Päivät vaa menee ohi ja vaik haluisin kirjotella tänne usein nii ei vaan aika riitä ! Nyt vihdoinki tällee sunnuntai-illan kunniaks tulin kertomaan vähä viime viikon torstaista, jollon mulla oli synttärit :)
 Päivä alko hyvin jo heti aamusta kun pääsin koululle, mun koulukaverit oli nimittäin hankkinu mulle pienen kakun ! Mulle myös laulettiin ja sain kuulla onnitteluja pitkin päivää, myös suomeksi ja jopa hawajiksi haha. En yhtään odottanu et oikeestaan kukaan muistais mut oli kiva huomata kuin ihanii nää ihmiset koulussa on ! Koulun jälkeen mentiin host-sisko Liinan kaa keskustaan ostoksille. Ei hirveesti tarttunu mukaan, mut saatiin ainakin housut kouluun, kun meille oli opettajat valittanu että hameet on liian lyhyet.. Meijän mielestä se oli kyl tosi outoo koska ne hameet oli tosiaan ostettu koulupuku kaupasta, eli niitten pitäis olla ihan riittävän pitkät mut ei kai sitte..
 Kun päästiin takas kotiin skypetin vanhempien ja isovanhempien kaa. Illalla kun host-isä oli tullu töistä kotiin syötiin koko porukalla pizzaa ja host-äitin tekemää suklaakakkua. Oli kaiken kaikkiaan tosi ihana päivä ja tossa viel kuvii :)

IMG_5629
kakku jonka sain kavereilta :)
IMG_5649
IMG_5666
IMG_5668
host-äidin tekemä kakku ! namnam
IMG_5730
xoxo Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti