torstai 9. elokuuta 2012

Bye bye Finland !


Huomenna sitten koittaa lähtöpäivä. Apuaa jännittää kyl tosipaljon ! Ja pelottaa se kuinka paljon tuunkaan itkee lentokentällä kun pitää sanoa heipat vanhemmille ja parhaimmille kavereille…
                      Tää koko ilta on menny pakkaamiseen, kun en sitä aikasemmin tajunnu alottaa hehe :D Jonkun verran on ollu säätöö matkalaukkujen ja painorajoitusten kanssa mut nyt kaikki näyttää olevan suunnilleen valmista. Viel läppäri ja laturit laukkuun ja sitten on kamat kasassa. Huomenna tosiaan kahden maissa lähtee lento, mutta kentälle pitää suunnata jo kahdeksitoista. Ei onneks mitenkään hirveen aikasin siis, eli voi nukkua pitkään. Lento myös kestää vain pari tuntia, mikä ei myöskään oo paha. En kuitenkaan vielä ole menossa host-perheen luokse, vaan 10 päivän mittaiselle language and culture campille. Sinne on tulossa kaikkia muita Britanniaan meneviä vaihto-oppilaita eri puolilta maailmaa. Leirin tarkoituksena on oppia lisää kieltä ja sitä, millaista on elää Britanniassa. Ohjelmaan kuuluu myös päiväretki Lontooseen ! Koko leiri kuulostaa tosi kivalta ja tulee varmaan olemaan mukava tutustua muihin vaihtareihin.
                      Ääääh nyt alkaa jo paniikki iskeä, enää 16 tuntia lennon lähtöön ! Seuraava postaus tuleeki sitte luultavasti Walesistä ;) 


xoxo Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti