perjantai 3. elokuuta 2012

Only 1 week to go

Täällä kirjoittelee 16-vuotias espoolaistyttö. Tasan viikon päästä on edessä lähtö Walesiin vuodeksi, joten nyt oli jo aikakin alottaa vaihtariblogi :) Kelasin että teen tän lähinnä kavereita ja sukulaisia varten, mutta jos jotakin muutakin kiinnostaa niin saa toki jäädä seurailemaan !

Elikkä, 10. päivä elokuuta, ensi viikon perjantaina koittaa viimeinki lähtöpäivä. Oon jo melkein vuoden ajan tiennyt että lähden vaihto-oppilaaksi, mutta silti en jotenki vieläkään oo ihan sisäistäny sitä. Nyt pitäisi oikeesti sitten alkaa pakkailemaan ja miettimään mitäs sitä ottaisi mukaan että pärjäisi koko vuoden. Tuntuu vaan niin oudolta ajatukselta etten tule näkemään kavereita tai vanhempia melkein kokonaiseen vuoteen. En oo liikoja halunnu ajatella koko asiaa mutta nyt kun lähtöön on enää viikko niin alkaa jo jännitys tuntua.

Oon siis menossa EF:än kautta, ja host family tiedot sain jo pari kuukautta sitten. Tulen asumaan Bridgend-nimisessä kylässä, joka sijaitsee n. 20 minuutin junamatkan päässä Walesin pääkaupungista Cardiffista. Perheeseen kuuluu host mom, host dad ja heidän koira. Kummatkin ovat jo hieman vanhempia, mutta ollaan kirjoiteltu parit sähköpostit ja he vaikuttavat tosi mukavilta ! Heillä ei tosiaan ole omia lapsia, mutta perheeseen tulee toinen vaihtari, samanikäinen tyttö Saksasta, mikä on mun mielestä tosi kiva juttu :)

Tuun varmaan viel laittaa tänne pakkailuista ja muista alkusähellyksistä postausta aika pian ja varmaan mahollisimman paljon kans yritän postailla Walesistäkin :)

DSC_0006

xoxo Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti